VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM
Potřebné ingredience
VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO ŠPIČKY
SLADKÁ PAPRIKA,PÁLIVÁ PAPRIKA
SŮL,PEPŘ,KMÍN
MED
VODA NA PODLITÍ
Postup přípravy
NECHÁM SI CHVILINKU ODLEŽET V LEDNICI,PODLEJI VODOU A ODKRTÉ POZVOLNA PEČU,BĚHEM PEČENÍ MASO POLÉVÁM VÝPEČENOU ŠTÁVOU
OMYTÉ ROZPORCOVANÉ MASO MÍRNĚ OSOLÍM,OPEPŘÍM POSYPU SLADKOU PAPRIKOU,ODLE CHUTI PÁLIVOU PAPRIKOU,POTŘU MEDEM TÍM SE VŠE SPOJÍ A VZNIKNE MARINADA KTEROU ZASYPU KMÍNEM.VŠE SI NECHÁM CHVILI ODPOČNOUT V LEDNICI
PODLEJI VODOU A DÁM PÉCT
PEČU POZVOLNA VE VYHŘÁTÉ TROUBĚ BEZ POKLIČKY,BĚHEM PEČENÍ POLÉVÁM VYPEČENOU ŠTÁVOU
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé